Rüyada nasır temizlemek

Rüyada nasır temizlemek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada nasır temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada ayak nasırı temizlemek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nasır temizlemek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına yorulur.

Rüyada ayağında nasır çıktığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada nasır sökmek büyük kazançlar sağlanılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Rüyada nasırlı el tutmak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde nasır görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada elleri nasırlı görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nasır kesmek hayırlı kapılara ulaşacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments