Rüyada nane kokusu görmek

Rüyada nane kokusu görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kısmetlerinden olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına rivayet eder.

Rüyada nane kokusu gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada nane kokusu duymak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada nane kokusu görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane kokusu almak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada nane yemek görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nane dikmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret eder.

Rüyada nane limon yapmak üzüntülü günler yaşanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret eder.

Rüyada naneli sigara görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada birinden nane almak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments