Rüyada nane yemek görmek

Rüyada nane yemek görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nane yemek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada nane yemek düzeninin yıkılmayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada naneli lokum yemek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nane yemek çok büyük mutluluklar duyulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nane yemek görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Rüyada naneli şeker yemek bilakis malının çoğalacağına, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada nane şekeri yemek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru nane yemek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze nane yemek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments