Rüyada namaz kılınan yer görmek

Rüyada namaz kılınan yer görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada namaz kılınan yer gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üçüncü gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılınan yer görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yere düşmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılacak yer bulamamak çarelere kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine inanılır.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işarettir.

Rüyada namaz kılacak yer aramak hedeflerini gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kıllı avret yeri görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments