Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada muhabbet kuşunu yıkamak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yıkamak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak cesaretinin yerine geleceğine, bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtlamasını görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments