Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu serbest bırakmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments