Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, üzgün olacağına yorulur.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Rüyada renkli muhabbet kuşu görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek çok üzüntü yaşayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments