Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Rüyada muhabbet kuşu yuvası görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yemek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun ısırdığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments