Rüyada muhabbet kuşu emzirmek

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada muhabbet kuşu emzirmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, böylece kendine güveneceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu almak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments