Rüyada aşure tatlısı görmek

Rüyada aşure tatlısı görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, müşterilerinin çoğalacağına, ümitsizliğe, ün ve itibar sahibi olacağına, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure tatlısı gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada aşure tatlısı görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına rivayet eder.

Rüyada aşure ayında aşure görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, planların sarkacağına yorulur.

Rüyada aşure malzemesi görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada aşurelik almak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada aşure dağıtmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Rüyada başkasının aşure yaptığını görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada aşure yapmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments