Rüyada müdürle tartışmak

Rüyada müdürle tartışmak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürle tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada genel müdürle tartışmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada müdürle tartışmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada müdürüyle tartışmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada müdürünü görmek kredi çekileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada müdürünün öptüğünü görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada müdürünün kızdığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments