Rüyada müdürünü görmek

Rüyada müdürünü görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, elinin darlığa düşeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürünü gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada müdüre yemek vermek sırtının yere gelmeyeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Rüyada genel müdürü görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bir müdür görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada genel müdür olmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına alamet eder.

Rüyada hastane müdürü görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments