Rüyada mor renk kıyafet görmek

Rüyada mor renk kıyafet görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk kıyafet gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Rüyada mor renk kıyafet görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor kıyafet görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada mor renk canta görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada sarı ve mor renk görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mor renk takı görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada mor renkli koltuk görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli duvar görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments