Rüyada mor gül almak

Rüyada mor gül almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor gül almak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Rüyada mor renkli gül görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada mor gül almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada mor gül görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor gül toplamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada mor salkım görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor nar görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor kravat görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments