Rüyada mor gül toplamak

Rüyada mor gül toplamak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor gül toplamak gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada mor gül toplamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli gül görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada mor gül almak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor gül görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Rüyada mor üzüm toplamak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor incir toplamak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor dut toplamak dileklerinin gerçekleşeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments