Rüyada bordo renk ceket giymek

Rüyada bordo renk ceket giymek çok büyük mutluluk yaşanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada bordo renk ceket giymek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo ceket giymek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Rüyada bordo renk elbise giymek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek rızkının da genişleyeceğine, yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli ceket giymek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk ceket giymek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk ceket giymek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek çok zarar göreceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments