Rüyada mor don görmek

Rüyada mor don görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada mor don gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada mor don görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada donunu çıkarmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının donunu görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dona kaka yapmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada don lastik görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi don görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada donmuş kar görmek geniş bir ev satın alacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada donmuş balık görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments