Rüyada mısır yiyen birini görmek

Rüyada mısır yiyen birini görmek elinin döneceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada mısır yiyen birini gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada birinden mısır almak planların istediği gibi gitmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır koparmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış mısır almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek kendisini korumaya alacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır patlaması yemek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır yiyen birini görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada mısır koçanı almak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada kuru mısır görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments