Rüyada kuru mısır görmek

Rüyada kuru mısır görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru mısır gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada kuru mısır görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde mısır görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada evde mısır görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çuvalla mısır görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Rüyada mısır buğday görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır başağı görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments