Rüyada mısır yağı görmek

Rüyada mısır yağı görmek amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kazancınızın artacağına, hem hayatının kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır yağı gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Rüyada mısır yağı görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, evlerine dünürcü geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işarettir.

Rüyada yağını çıkarmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada domuz yağı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sana yağı görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sana yağı yemek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç yağı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments