Rüyada mısır somağı görmek

Rüyada mısır somağı görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mısır somağı gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada mısır somağı görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır öğütmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada kızarmış mısır görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday mısır görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada buğday ve mısır görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük mısır görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada mısır ekmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada patlak mısır yemek bir süre zorluk çekeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments