Rüyada mısır kazmak

Rüyada mısır kazmak aradaki buzları eriteceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, inancının eksileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işarettir.

Rüyada mısır kazmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada mısır kazmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası kazmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin mezarını kazmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak kendini çok iyi hissedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz toprak kazmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kazmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bostan kazmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, halinin iyi olduğuna yorulur.

Rüyada tütün kazmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments