Rüyada misafire ikramda bulunmak

Rüyada misafire ikramda bulunmak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada misafire ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak bolluk ve bereketin artacağına, hile ile mal elde etmeye yorulur.

Rüyada misafire ikramda bulunmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüye ikramda bulunmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada birisine ikramda bulunmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine inanılır.

Rüyada birilerine ikramda bulunmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine ikramda bulunmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments