Rüyada asma kilit takmak

Rüyada asma kilit takmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalettir.

Rüyada asma kilit takmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada asma kilit takmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma kilit almak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma kilit kırmak çok büyük bir işe girileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işarettir.

Rüyada kapıda asma kilit görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada açık asma kilit görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada kapıya kilit takmak kendisine fazlaca kar getireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments