Rüyada kapıya kilit takmak

Rüyada kapıya kilit takmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıya kilit takmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada kapıya kilit takmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, düzeninin sarsılacağına işarettir.

Rüyada kapıyı kilitli görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Rüyada kilitlenmeyen kapı görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek rızkının da çoğalacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kiliti açmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kapının kilidini açmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments