Rüyada minare kandili görmek

Rüyada minare kandili görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kalkınacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada minare kandili gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada minare kandili görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kandil namazı kılmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kandili görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Rüyada berat kandili görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kandil gecesi namaz kılmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kandil simiti yemek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Rüyada yanan kandil görmek işlerinin yolundan çıkacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalettir.

Rüyada kandil simidi yemek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments