Rüyada yanan kandil görmek

Rüyada yanan kandil görmek keder yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kandil gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Rüyada yanan kandil görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kandil gecesi namaz kılmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Rüyada mevlit kandili görmek yeni iş kollarına girileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kandil simiti yemek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada cami kandili görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalettir.

Rüyada mevlid kandili olduğunu görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada berat kandili görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kandil simidi yemek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments