Rüyada mimarlık kazanmak

Rüyada mimarlık kazanmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet eder.

Rüyada mimarlık kazanmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada mimarlık kazanmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulur.

Rüyada mimar sinanı görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada mimar olmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada mimar görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada iç mimar görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işarettir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada milli piyangoyu kazanmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada loto kazandığını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments