Rüyada mimar görmek

Rüyada mimar görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mimar gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Rüyada mimar olmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mimar görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada mimarlık kazanmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada mimar sinanı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine işarettir.

Rüyada iç mimar görmek çalışmalarının takdir edileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments