Rüyada iç mimar görmek

Rüyada iç mimar görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işlerinin hafifleyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, en büyük acılarının dineceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalet eder.

Rüyada iç mimar gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada iç mimar görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada mimarlık kazanmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mimar görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalettir.

Rüyada mimar olmak yeni bir makama sahip olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mimar sinanı görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kirli su içtiğini görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin rakı içtiğini görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada içme suyu doldurmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments