Rüyada midye satmak

Rüyada midye satmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada midye satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada midye satmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada midye bulmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada midye temizlemek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde midye görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midyeden inci çıktığını görmek çok iyi şeylere, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada midye dolma yemek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz midyesi görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada midye dolma görmek hayırlı ve güzel olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments