Rüyada denizde midye görmek

Rüyada denizde midye görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, her zaman şükür içinde olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine alamet eder.

Rüyada denizde midye gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada deniz midyesi görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret eder.

Rüyada denizden midye çıkarmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde midye toplamak yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet eder.

Rüyada denizden midye toplamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde midye görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, helal rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı midye görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Rüyada midye tava görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işarettir.

Rüyada midye satın almak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments