Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, verilen emeklerin heba olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada mezarlıga çiçek ekmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak rütbe alacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments