Rüyada mezarlıkta çiçek görmek

Rüyada mezarlıkta çiçek görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek gördüyseniz:

  • Daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıga çiçek ekmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çiçekli mezar görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Rüyada mezardan çiçek toplamak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada mezardan çiçek almak başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, günden güne kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak verimli olacak işler yapacağına, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments