Rüyada evliya mezarlığı görmek

Rüyada evliya mezarlığı görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarlığı gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada evliya mezarı kazmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya mezar taşı görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada evliya mezarları görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada evliya mezarında namaz kılmak fakir fukaraya yardım edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyaların mezarını görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına alamet eder.

Rüyada evliya mezarı bulmak işinin de hep yürüyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments