Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, müjdeli haberler alacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada yıkılmış mezar görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek elinin darlaşacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada yıkılan mezar görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamamın yıkıldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments