Rüyada mezarın yıkıldığını görmek

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, başarılarının katlanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, stresini atacağına, kişinin kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Rüyada yıkılmış mezar görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Rüyada yıkılan mezar görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek deniz aşırı işler yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarların yıkıldığını görmek ters giden işlerin normale döneceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın yıkıldığını görmek hayatının karışacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın yıkıldığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yıkılan cami görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin evinin yıkıldığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysu

10 yaşında ölen oğlumun mezarini gördüm oğlumun mezarı yıkılmıştı delik deşik olmuştu o sıra mezarda 3kisi çıktı oğluma dua ediyorlardı kocam işe telefonla kameraya cekiyodu o sıra korkuyla uyandim

Seda

Merhaba rüyamda ölmüş babamın mezarını gördüm mezar normalde olduğu yerde değildi ve yıkılmıştı açıktı tabut gözüküyordu ordaki bekçiden mezarcılardan yardım istedim ağladım bağırdım çağırdım ama kimse yardım etmedi düzeltmedim sonra uyandım

Aslan

Yüzlerce mezarın yıkıldığını gördüm ve annemin de mezarının yıkıldığını gördüm
Tüm ölüler görünürdü neredeyse

Fatma

Rüyamda ablam ve ben Babamın mezarındaydık. Ablam çok sinirliydi bi tane kepçe tutmuştu babamın mezarını dağıtıyordu çiçeklerini falan söktürüyordu bende yapmayın yeter bu kadar diye bağırıp ağlıyordum babamın mezar taşını da söktürdü tabutuna kadar kazdırıdı kepçeyle. Tabutuna gelince oturdum eğildim elimi tahtalarına uzattım hepsi çürümüş küçük küçük kalmıştı sonra uyandım.