Rüyada mezarda canlı insan görmek

Rüyada mezarda canlı insan görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda canlı insan gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda canlı insan görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada canlı canlı mezara girmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini mezarda canlı görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işarettir.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara canlı gömülmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı mezara koymak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments