Rüyada mezarda canlı bebek görmek

Rüyada mezarda canlı bebek görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda canlı bebek gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada canlı mezara koymak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yoksulluğa rivayet eder.

Rüyada canlı mezara girmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine inanılır.

Rüyada mezardan canlı çıkarmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara girmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada canlı olarak mezara girmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments