Rüyada kargaları kovalamak

Rüyada kargaları kovalamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kargaları kovalamak gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Rüyada karga kovalamak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga kovaladığını görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kargaları kovalamak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Rüyada karganın uçmasını görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada karga burun görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok karga görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada karga saldırısına uğramak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve giren karga görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments