Rüyada mezar taşı taşımak

Rüyada mezar taşı taşımak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, bol bol moral depolanacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada mezar taşı taşımak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada mezar taşı taşımak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük taş taşımak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sırtında taş taşımak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada taş taşımak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada traktörle taş taşımak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşımak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, daha güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara su taşımak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada mezara toprak taşımak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments