Rüyada merdivenle inmek

Rüyada merdivenle inmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada karlı merdiven inmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Rüyada eski merdivenden inmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kırık merdivenden inmek sevinçli haberler alınacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dar merdivenden inmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada taş merdivenden inmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments