Rüyada mercan balığı görmek

Rüyada mercan balığı görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, dertleşerek moral bulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercan balığı gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada mercan balığı yakalamak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada mercan balığı görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Rüyada mercan balığı tutmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci mercan görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercan görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercan yılanı görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mercan görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercan adası görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments