Rüyada inci mercan görmek

Rüyada inci mercan görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci mercan gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada inci mercan görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercan renk görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada deniz mercanı görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Rüyada mercan rengi elbise giymek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada mercan balığı görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercan balığı tutmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercan adası görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, garanti olacak makama oturacağına yorulur.

Rüyada mercan kolye görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşegül Mirza

Merhabalar rüyamda erzincan a çok kısa zamanda gidiyoruz yarım otobüsle iniyoruz hava kararmış ama gökte ay var üzerinde inci mercan yakut değerli taşlar ışıl ışıl çok yakın ben şaşıyorum telefonla foto çekmeye çalıştım ama rengarenk parlak geceyide aydınlatan taşlar çöktü ayın üzerinde tam ayda demiyim gökyüzünde bir sürü taşlı şekiller