Rüyada mercan görmek

Rüyada mercan görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yardımının olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercan gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada mercan görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mercan adası görmek tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada mercan rengi elbise giymek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada mercan balığı görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz mercanı görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada mercan yılanı görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet eder.

Rüyada mercan renk görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Rüyada mercan toplamak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments