Rüyada saksıya menekşe ekmek

Rüyada saksıya menekşe ekmek saygınlığına leke sürüleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada saksıya menekşe ekmek hasretliklerin bir araya geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda menekşe görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, isteklerinin erteleneceğine delalettir.

Rüyada saksı menekşe görmek örnek insan olacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Rüyada mor menekşe ekmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına yorulur.

Rüyada menekşe ekmek kötü kişilerden uzak durulacağına, maddi durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı menekşe görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments