Rüyada memurluk sınavına girmek

Rüyada memurluk sınavına girmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada memurluk sınavına girmek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada memurluk sınavına girmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek sıkıntılarının daha da artacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nüfus memuru görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah memuru olmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kendini memur olarak görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada banka memuru olmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zabıta memuru görmek çok farklı bir kişi olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments