Rüyada memurluk kazanmak

Rüyada memurluk kazanmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada memurluk kazanmak gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Rüyada memurluk kazanmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada memurluğu kazanmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, dertlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada nüfus memuru görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada memur olarak atanmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada orman memuru görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada memur görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments