Rüyada aslan ısırmak

Rüyada aslan ısırmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işarettir.

Rüyada aslan ısırmak gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada aslanın ısırdığını görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada aslan ısırdığını görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan ısırmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek darda kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir hayvanın ısırdığını görmek işe zorla gidip geleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, donanımlı kılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun ısırdığını görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments