Rüyada tavuğun ısırdığını görmek

Rüyada tavuğun ısırdığını görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, rahatın kaçacağına, sağlığın da bozulacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun ısırdığını gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada tavuğun ısırdığını görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada kurt ısırdığını görmek büyük problemler yaşanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine inanılır.

Rüyada leyleğin ısırdığını görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı ısırmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada köpek ısırdığı görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada birini ısırmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments